Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN AYDAR TÜRKİYE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

BAŞKAN AYDAR TÜRKİYE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

-BAŞKAN AYDAR VE EKİBİ ASRİ MEZARLIĞINI ELLERİYLE TEMİZLEDİ

BASKAN AYDAR TÜRKIYE’DE BIR ILKI GERÇEKLESTIRDI “MEZARLIKLARDA BAYRAMLASMA TÖRENI”
-BASKAN AYDAR VE EKIBI ASRI MEZARLIGINI ELLERIYLE TEMIZLEDI
 
Ceyhan Belediyesi Türkiye’de bir ilki gerçeklestirerek mezarliklarda bayramlasma töreni düzenledi. Vatandaslarla bayramlasan Baskan Kadir Aydar, ekibi ile mintika temizligi yapti.
Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, Belediye meclis üyeleri, belediye baskan yardimcilari ve belediye personelleri ile birlikte bayram öncesi çevre temizligine dikkat çekmek ve bu konuda duyarlilik olusturmak amaciyla Ceyhan Asri Mezarligi’nda mintika temizligi yaparak Bayram öncesi vatandaslarin takdirini topladi.
MEZARLIKTA ILK BAYRAMLASMA
Baskan Aydar, Kurban Bayrami öncesi bayramlasma törenini bu yil Asri mezarliginda gerçeklestirdi. Bayramlasma öncesi personeli  ile temizlik yapan Baskan Aydar bir ilki de gerçeklestirmis oldu.  Arife günü münasebeti ile Ceyhan Asri mezarligina  ziyarete gelen vatandaslarla sohbet eden Baskan Aydar, “Bugün çevre bilincine dikkat çekmek,  farkindalik olusturmak amaciyla belediye personellerimiz ile birlikte mezarliklarda temizlik yaptik. Imkânlarimiz olmayabilir ama bu kisitli imkânlarla sokaklardayiz. Bugün arife günü vatandaslarimiz mezarliklari ziyaret ettiginde tertemiz bir sekilde bulacaklar. Bundan sonra vatandaslarimizi belediyeye çagirmak yerine bizler halkimizin ayagina giderek,  bayramlasacak, talep ve sikayetlerini yerinde dinleyecegiz. Vatandaslarimizin huzurlu bir bayram süreci geçirebilmesi için ekiplerimizle sürekli sahada görevimizin basinda olacagiz. Bu vesile ile Kurban Bayrami’nin sehrimize huzur, bereket getirmesini temenni eder, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. “ dedi.


  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli